• Welkom bij Serveerplanken.com
  • De webshop voor de mooiste Serveerplank voor uw šŸ„‚borrelhapjes. šŸ§€kaas, šŸžbrood of šŸ¤tapas.
  • Nu GRATIS verzenden vanaf 25 euro! Veilig en snel betalen via IDEAL!

XXL Serveerplanken met LOGO en namen

Afgelopen week was weer een productieve week voor ons bedrijf Hout14, met de levering van 2 prachtige XXL serveerplanken van 150 cm. Het was een uitdaging om deze planken te produceren, maar door onze ervaring en expertise in het gebruik van onze lasergraveermachine, konden we ze perfect afleveren aan onze tevreden klanten.

Lees meer »

XXL Frikandellen plank

Wilt u uw cafetaria opvrolijken met iets unieks of zoekt u een bijzonder cadeau voor een vriend of vriendengroep? Overweeg dan een XXL Frikandellenplank bij ons te bestellen. Onze planken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, variƫrend van 1 tot 4 meter.

Lees meer »

Logo laser graveren

Lasergraveren op hout is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om een ontwerp in het hout te graveren. Het hout wordt verhit door de laserstraal, wat resulteert in verbranding en verwijdering van materiaal, waardoor een precieze en nauwkeurige afbeelding wordt gegraveerd. Hieronder volgt een uitleg van de stappen en processen die nodig zijn om een ontwerp te graveren op hout met behulp van een laser.

Lees meer »

3 XXL Serveerplanken Geleverd

Afgelopen week 3 XXL serveerplanken van 2 meter lengte geleverd. 1 in de kleur vergrijst en 2 in de kleur gebrand. De laatste 2 werden geleverd met een mooi logo er op.

Lees meer »

Steigerhouten speelhoek

In opdracht van Gastouder Takkie (gastoudertakkie.nl), heb ik deze steigerhouten speelhoek gemaakt. Gebruik makende van de al aanwezige ikea Trofast opbergmeubel en keukentje. Ook heb ik nog een opmaat gemaakte rolbak gemaakt om groot speelgoed in op te bergen. Deze kan na gebruik onder het bureautje gerold worden.Ā 

Lees meer »

XXL Serveerplank geleverd.

XXL Serveerplank geleverd aan tevreden klant.Met een lengte van 120 cm kunnen er heel veel hapjes op deze serveerplank worden geserveerd. Met het mooie vergrijsde afwerking in hij een pronkstuk in je keuken of op tafel.

Lees meer »

Sitetable gemaakt van gebrand steigerhout.

Deze mooie sitetable is heel wat anders als alle planken die ik normaal maak. Maar ook dit soort projecten maak ik graag. De klant wou graag een sitetable op maat tussen de bank. Na overleg een tekening gemaakt, en de klant was hier meer dan tevreden mee.

Lees meer »