• Welkom bij Serveerplanken.com
  • De webshop voor de mooiste Serveerplank voor uw 🥂borrelhapjes. 🧀kaas, 🍞brood of 🍤tapas.
  • Nu GRATIS verzenden vanaf 25 euro! Veilig en snel betalen via IDEAL!

Logo laser graveren

Een paar mooie opdrachten gehad om XXL serveerplanken te voor zien van een Logo en tekst. Met mijn Laser graveermachine, word dit tot de mm nauwkeurig in de plank gebrand.

Lees meer »

3 XXL Serveerplanken Geleverd

Afgelopen week 3 XXL serveerplanken van 2 meter lengte geleverd. 1 in de kleur vergrijst en 2 in de kleur gebrand. De laatste 2 werden geleverd met een mooi logo er op.

Lees meer »

Steigerhouten speelhoek

In opdracht van Gastouder Takkie (gastoudertakkie.nl), heb ik deze steigerhouten speelhoek gemaakt. Gebruik makende van de al aanwezige ikea Trofast opbergmeubel en keukentje. Ook heb ik nog een opmaat gemaakte rolbak gemaakt om groot speelgoed in op te bergen. Deze kan na gebruik onder het bureautje gerold worden. 

Lees meer »

XXL Serveerplank geleverd.

XXL Serveerplank geleverd aan tevreden klant.Met een lengte van 120 cm kunnen er heel veel hapjes op deze serveerplank worden geserveerd. Met het mooie vergrijsde afwerking in hij een pronkstuk in je keuken of op tafel.

Lees meer »

Sitetable gemaakt van gebrand steigerhout.

Deze mooie sitetable is heel wat anders als alle planken die ik normaal maak. Maar ook dit soort projecten maak ik graag. De klant wou graag een sitetable op maat tussen de bank. Na overleg een tekening gemaakt, en de klant was hier meer dan tevreden mee.

Lees meer »