• Welkom bij Serveerplanken.com
  • De webshop voor de mooiste Serveerplank voor uw 🥂borrelhapjes. 🧀kaas, 🍞brood of 🍤tapas.
  • Nu GRATIS verzenden vanaf 25 euro! Veilig en snel betalen via IDEAL!

Logo/ tekst Laser Graveren

Uitleg

Lasergraveren is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om afbeeldingen of teksten in houten materialen te branden. Bij Hout14 wordt de plank op maat gemaakt en de afbeelding of tekst bewerkt tot het juiste formaat voor de laser machine. Tijdens het graveren wordt de laserstraal gericht op het hout en verhit het tot een bepaalde temperatuur, waardoor de oppervlakte verbrand en verduisterd wordt.

De duurzaamheid van een lasergegraveerde afbeelding of tekst hangt af van de kwaliteit van het hout en de verwerking ervan. Bij Hout14 wordt de plank afgewerkt met druivenpit olie, wat bijdraagt aan de bescherming en verlenging van de levensduur van het graveerwerk. Het is wel belangrijk om op te merken dat, net als bij elk ander houten product, het onderhouden en beschermen van het hout noodzakelijk is om de duurzaamheid te verlengen.

Kosten

Laser graveren logo en/of tekst tot maximaal 10cm formaat      29 euro ( na overleg kunnen er meerdere teksten of logo's geplaatst worden op de plank)

Laser graveren logo en/of tekst tot maximaal A4 formaat           39 euro ( na overleg kunnen er meerdere teksten of logo's geplaatst worden op de plank)